Σας ταξιδεύουμε
ΣΤΗΝ ΊΟ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΊΟΥ

Η Ίος είναι γνωστή για τον νεανικού τρόπου νυχτερινής ζωής. Μέρα και νύχτα, η πρωτεύουσα του νησιού γίνεται το κέντρο της ψυχαγωγίας για νέους τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο. Η Ίος είναι ένα νησί σαν όλα τα άλλα των Κυκλάδων, με τις παραλίες του και το χαρακτηριστικό, γραφικό του τοπίο, αλλά το κυριότερο χαρακτηριστικό του νησιού είναι η νυχτερινή ζωή. Η Ίος όμως διαθέτει και άλλα πρόσωπα.

Η Ίος είναι ένα από τα πιο γνωστά νησιά για θαλάσσια αθλήματα στις Κυκλάδες. Όπως η Πάρος ή η Μύκονος, έτσι και η Ίος προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων. Οι οπαδοί της ιστιοσανίδας θα ευχαριστηθούν τους δυνατούς ανέμους και τα μεγάλα κύματα. Οι λάτρεις της κατάδυσης θα απολαύσουν επαγγελματικές υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει το νησί.

Πολλά είναι τα αξιοθέατα της Ίου, αλλά οι κυριότεροι προορισμοί είναι τα πολυσύχναστα μπαρ και οι πολυάριθμες παραλίες. Οι παραλίες της Ίου, ανήκουν στα καλύτερα μέρη για μπάνιο στην Ελλάδα. Ο Όρμος και ο Μυλοπότας ειδικά, είναι η μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς παραλίες, και βρίσκονται σε απόσταση μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ίο
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Ίο και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Ίος-Πειραιάς, Ίος-Νάξος, Ίος-Σαντορίνη, Ίος-Μύκονος και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Ίος καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).