Σας ταξιδεύουμε
ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ

Γεννημένο από τις εκρήξεις των ηφαιστείων, αυτό το εξωτικό νησί των Κυκλάδων, βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και έχει τους ομορφότερους σχηματισμούς πετρωμάτων στις Κυκλάδες. Οι παραλίες του νησιού είναι το ίδιο εντυπωσιακές και αντιπροσωπευτικές της εικόνας της Μήλου.

Οι παραλίες του νησιού είναι όλες πολύ όμορφες, η κάθε μία από αυτές με την δική της παλέτα χρωμάτων και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Κάποιες πιο αναγνωρίσιμες από αυτές είναι το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο και το Τσιγκράδο.

Το Σαρακίνικο είναι γνωστό για τους λευκούς του βράχους οι οποίοι θυμίζουν «Σελινιακό» τοπίο. Το Κλέφτικο δεν είναι μια κλασική παραλία, αλλά ένα μέρος με πολύ βαθιά νερά για βουτιές. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα απότομα ψηλά βράχια, οι θαλάσσιες σπηλιές και τα καταπράσινα νερά του. Το Τσιγκράδο έχει την πιο λευκή αμμουδιά, και τα σμαραγδένια της νερά «αγκαλιάζονται» από τα γύρω βράχια.

Η Μήλος παρέχει στον επισκέπτη μία πληθώρα δραστηριοτήτων και θα τον μαγέψει με την πολιτισμική και πολιτιστική της αξία, η οποία απαρτίζεται από πολυάριθμα μοναστήρια και μικρά μουσεία. Αξίζει κανείς να επισκεφθεί την αγορά του νησιού, στην οποία θα βρει κανείς προϊόντα εμπνευσμένα από την τοπική ομορφιά και κληρονομιά του τόπου.

Οι «μαύρες» παραλίες της, με τους απότομους γκρεμούς και τα ηφαιστιογενή πετρώματα δίνουν στο νησί μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Η Σαντορίνη αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως και ένα από τα κοσμικότερα και πιο ανεπτυγμένα τουριστικά νησιά της Ελλάδας. Προσφέρει στους παραθεριστές του υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μήλο.
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Μήλο και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Μήλος-Πειραιάς, Μήλος-Ηράκλειο, Μήλος-Σαντορίνη, και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Μήλο καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).