Σας ταξιδεύουμε
ΜΥΚΟΝΟ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Μύκονος είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος των Κυκλάδων και της Ελλάδας. Το νησί είναι γνωστό για τις παραλίες του, τα γραφικά χωριά με τα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Εκτός από τις παραλίες και την νυχτερινή διασκέδαση όμως, η Μύκονος είναι γνωστή και για τα αξιοθέατα που διαθέτει. Η γνωστή σε όλους Μικρή Βενετία, οι Μύλοι και η Εκκλησία της Παραπορτιανής, είναι τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος στο νησί.

Η Μικρή Βενετία είναι ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία της Μυκόνου. Έγινε γνωστή από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες οι οποίοι την έκαναν στέκι τους και αποτελεί την πιο φωτογραφημένη γειτονιά της Ευρώπης. Η σειρά με τους Μύλους στην πρωτεύουσα, αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του νησιού. Όλες οι εκκλησίες είναι κτισμένες με την παραδοσιακή και λιτή αισθητική που χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική της Μυκόνου. Πολλές από αυτές χρονολογούνται από τον 16 αι. μ.Χ. και λειτουργούν μέχρι σήμερα.

Όταν επισκεφθείτε την Μύκονο, μη ξεχάσετε να περάσετε από την γειτονική Δήλο, η οποία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κληρονομιάς. Το νησί δεν κατοικείται και είναι όλο μια μεγάλη αρχαιολογική περιοχή: με αρχαίες πόλεις, ναούς, αγάλματα, αμφιθέατρο και το Αρχαιλογικό Μουσείο.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μύκονο.
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Μύκονο και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Μύκονος-Πειραιάς, Μύκονος-Νάξος, Μύκονος-Σαντορίνη, και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Μύκονο καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).