Σας ταξιδεύουμε
ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται κοντά σε άλλα γνωστά νησιά του συμπλέγματος των Κυκλάδων, όπως είναι η Πάρος, η Μύκονος, η Ίος και η Σχοινούσσα. Η Νάξος είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νησιά των Κυκλάδων, με πολλές επιρροές από ξένους πολιτισμούς.

Εκτός από τα εντυπωσιακά της μνημεία και ευρήματα, η Νάξος επιδεικνύει φυσική ομορφιά. Έχει το περισσότερο πράσινο από όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Ανάμεσα στην βλάστηση και τα πυκνά δάση, μπορεί κανείς να ανακαλύψει αρχαία σημάδια του ένδοξου παρελθόντος του νησιού.

Η Νάξος είναι το νησί με τα περισσότερα ενετικά και φράγκικα κάστρα στις Κυκλάδες. Πολλά από αυτά είναι διατηρητέα, στεγάζουν μουσεία και εκθέσεις ή λειτουργούν ως μοναστήρια. Το πιο γνωστό από αυτά είναι το Κάστρο του δούκα Μάρκου Σανούδου, το οποίο στεγάζει σήμερα δύο μουσεία και μία εκκλησία.

Όπως όλα τα νησιά των Κυκλάδων, έτσι και η Νάξος διαθέτει πάρα πολλές όμορφες παραλίες, οι οποίες ταιριάζουν με όλα τα γούστα. Όλες οι παραλίες του νησιού έχουν ξανθές αμμουδιές με ψιλή άμμο ή ψιλό βοτσαλάκι, και καταγάλανα ή καταπράσινα κρυστάλλινα νερά. Οι περισσότερες παραλίες της Νάξου έχουν ρηχά νερά, και αυτό τις κάνει ιδανικές για παρέες και οικογένειες με παιδιά.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Νάξο
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Νάξο και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Νάξος-Πειραιάς, Νάξος-Πάρος, Νάξος-Σαντορίνη, και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Νάξο καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).