Σας ταξιδεύουμε
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Η Πάρος βρίσκεται στην καρδιά του συμπλέγματος των Κυκλάδων και βρίσκεται κοντά σε άλλα δημοφιλή νησιά, όπως η Μύκονος και η Νάξος. Η Πάρος συνδυάζει τα παραδοσιακά της χαρακτηριστικά με αυτά του μοντέρνου τρόπου ζωής, κάνοντάς την μια καλή εναλλακτική άλλων διάσημων νησιών των Κυκλάδων. Η παραδοσιακή της αρχιτεκτονική συνδυάζεται αρμονικά με ξένες επιρροές, διατηρώντας έτσι την Κυκλαδική της ομορφιά.

Η Πάρος είναι ένα ήσυχο νησί με δυνατούς ανέμους, που την κάνουν ιδανική για τους φανατικούς των θαλάσσιων αθλημάτων. Η Πάρος όμως διαθέτει και μια πληθώρα μουσείων και μοναστηριών, τα οποία έχουν μεγάλη πολιτισμική και πολιτιστική αξία. Ανεξαρτήτως του τί άνθρωπος είστε, η Πάρος θα ικανοποιήσει κάθε σας προτίμηση.

Εκτός από τα ενδιαφέροντα μουσεία και τις ιστορικές της εκκλησίες, η Πάρος διαθέτει και πάρα πολλές παραλίες, με καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά. Οι πιο δημοφιλείς από αυτές είναι οι Κολυμπήθρες, Σάντα Μαρία και Μαρτσέλο.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πάρο.
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Πάρο και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Πάρος-Πειραιάς, Πάρος-Ηράκλειο, Πάρος-Σαντορίνη, Πάρος-Ίος, και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Πάρο καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).