Σας ταξιδεύουμε
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν από τους διασημότερους και πιο μαγικούς προορισμούς παγκοσμίως. Βρίσκεται στο Αιγαίο και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων. Το νησί πήρε το σχήμα του από την γνωστή έκρηξη του ηφαιστείου το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του.

Το συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα της Οία, η παραδοσιακή αλλά μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, οι πόλεις οι οποίες είναι κτισμένες πάνω στους γκρεμούς της Καλντέρα με θέα τον καταγάλανο ωκεανό, είναι μόλις κάποια από τα αξιοθέατα και τις μοναδικές ομορφιές της Σαντορίνης.

Ως ένα κοσμοπολίτικο νησί, η Σαντορίνη διαθέτει πολλούς χώρους ενδιαφέροντος, και ακόμη περισσότερες γκαλερί, εκθέσεις και μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα. Οι περίπατοί σας θα σας οδηγήσουν σε έναν λιθόστρωτο λαβύρινθο εμπειριών και συγκινήσεων.

Οι παραλίες της Σαντορίνης, αποτελούν κάποιες από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα. Οι παραλίες που μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο τα καλοκαίρια είναι η Περίσσα, το Καμάρι και η Κόκκινη Παραλία, η οποία είναι η ομορφότερη του νησιού, λόγω των κόκκινων ηφαιστειακών της βράχων.

Ο πιο γνωστός και σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Σαντορίνης βρίσκεται στο Ακρωτήρι και αποτελεί Οικισμό του Μινωικού Πολιτισμού. Η πόλη καλύφθηκε από την στάχτη του ηφαιστείου, το οποίο εξερράγη κατά το 1500 π.Χ.. Η στάχτη αποτέλεσε καλούπι μέσα στις χιλιετίες, και η πόλη σήμερα σώζεται, με τους επισκέπτες της να μπορούν να περιπλανηθούν ανάμεσα στα κτίρια.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη.
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Σαντορίνη και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Σαντορίνη-Πειραιάς, Σαντορίνη-Ηράκλειο, Σαντορίνη-Ίος, Σαντορίνη-Μύκονος, και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Σαντορίνη καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).