Σας ταξιδεύουμε
ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ
με πλοίo, με Ferry
με Highspeed Ferries

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από εδώ !
x
+
-

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η Ραφήνα είναι ένα σημαντικό λιμάνι, με πλοία να αναχωρούν και να φτάνουν για τα νησιά της Άνδρου, της Τήνου, της Μυκόνου, της Πάρου και άλλων νησιών του Αιγαίου. Η απόσταση από την Αθήνα είναι 28χλμ. και 10χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο. Αμμώδεις παραλίες, πολλές εξαιρετικές ψαροταβέρνες, ξενοδοχεία και μια ελκυστική ατμόσφαιρα καθιστούν τη Ραφήνα ένα αγαπημένο μέρος για διακοπές αλλά και για διαμονή όλο το χρόνο.

Στην Ραφήνα μπορείτε να επισκεφθείτε τον κοντινό Μαραθώνα και την παραλία Σχοινιά με το πευκοδάσος που φθάνει στην παραλία. Η περιοχή είχε κατοικηθεί από την Εποχή του Χαλκού, όπως δείχνουν τα αρχαιολογικά ευρήματα στο Ασκιτάριο.

Επίσης, στις γύρω περιοχές -όπως, Βαυρώνα και Νέα Μάκρη- έχουν ανασκαφεί πολλά ευρήματα από την Αρχαία Ελλάδα και την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, με κάποια σημαντικά από αυτά να είναι οι ναοί των Αιγύπτιων θεών και της θεάς Αφροδίτης.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ραφήνα.
Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια πλοίων για Ραφήνα και κλείστε Online εισιτήρια πλοίων εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.greekferries.gr. Βρείτε τις ειδικές προσφορές για το δρομολόγιο Πειραιάς-Ραφήνα, Ηράκλειο-Ραφήνα, και άλλα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τις ειδικά μειωμένες τιμές. Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε όλα τα συμβατικά πλοία για Ραφήνα καθώς επίσης και ταχύπλοα (fast ferries).